Nieuwe website voor Bartels Horse & Health Instituut!

Door Gisella Bartels | 19 februari 2018 | Blog |

We zijn er lange tijd mee bezig geweest, onze nieuwe website. Een moderne site, die u hopelijk van alle informatie voorziet over onze diensten en opleidingen. Een site met bovendien een nieuwe naam, die beter onze diverse activiteiten weergeeft. De site is gebouwd door Otto Müller, waarna we deze zelf hebben ingevuld en verder naar onze wensen hebben aangepast. Het was een hele klus, maar we zijn blij met het resultaat! Zowel als desktopversie als als mobiele versie, werkt onze site prettig, wat het voor u mogelijk maakt op ieder moment onze site te raadplegen.

Paardenfysiotherapie en -chiropraxie en opleiding tot sportmasseur voor paarden

Op deze nieuwe site vindt u wanneer het zinvol is om een afspraak te maken voor een fysiotherapeutisch consult voor uw paard. Maar ook welke technieken we toepassen en wat onze zienswijze is op het begeleiden van een (sport)paard. Ook onze eveneens geheel vernieuwde opleiding tot sportmasseur voor paarden krijgt de nodige aandacht. Zo vindt u de inhoud van alle 4 de modules op deze site,maar ook de doelen, de toelatingscriteria, de examinering en studiebelasting. Een compleet verhaal over een hele complete en waardevolle opleiding!

Tevens presenteren we met veel trots ons gehele team aan u. Van dierenfysiotherapeut tot administratief ondersteuner en van onze fijne praktijktrainers tot ruiters, trainers en vrijwilligers.

Welzijn, prestaties en kennis.

Samen stellen we alles in het werk om de paardenbranche nog een beetje mooier te maken. We dragen graag bij aan meer paardenwelzijn, grotere prestaties en meer kennis in deze branche. Al onze diensten zijn hier op gericht.

Website, facebook en blogs

Wilt u onze site in de toekomst vaker bezoeken? Type dan eenvoudig www.bartelsinstituut.nl in en u wordt automatisch doorgestuurd naar www.bartelshorseandhealthinstituut.nl.

Like ook onze nieuwe facebookpagina Bartelsinstituut, die later in februari van start zal gaan. De huidige FB pagina paardenfysiotherapeut.nl zal ook blijven bestaan.

In de nabije toekomst zullen we ook geregeld blogs of vlogs plaatsen. Mis ze niet en houd deze pagina en onze FB pagina’s in de gaten!

Heeft u na het bekijken van de site nog vragen of opmerkingen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Gisella Bartels, paardenfysiotherapeut, D'Artagnan

Deel dit bericht op social media!

About the Author: Gisella Bartels

Gerelateerde kennisblogs

De rol van beenbeschermers en bandages bij peesblessures

De rol van beenbeschermers en bandages bij peesblessures. Beschermen of beschadigen ze peesweefsel? Wat is de rol van beenbeschermers en bandages bij peesblessures? De pezen van onze paarden zijn enerzijds sterk, maar anderzijds kwetsbaar. Een peesblessure is een gevreesde én ...

By |maart 11th, 2020|
Ga naar de bovenkant