Cursussen en opleidingen van Bartels Horse & Health Instituut

Vergroot je kennis door een cursus of opleiding op het gebied van paard en gezondheid.

Al ruim 10 jaar verzorgt Bartels Horse en Health Instituut interessante en bruikbare cursussen en opleidingen. 

Paardenwelzijn en prestaties zijn twee factoren die voor veel paardeneigenaren en ruiters belangrijk zijn. Met liefde, aandacht en ervaring kom je een heel eind. Maar om het écht goed te doen is er meer nodig. Kennis.
Paardeneigenaren, ruiters en trainers zijn zich er dan ook steeds meer van bewust dat kennis van grote toegevoegde waarde is. Denk hierbij onder andere aan kennis van anatomie, trainingsleer, gedrag, bewegingsleer of voeding. Een goede clinic, cursus of opleiding met paarden kan een hele zinvolle aanvulling zijn op de kennis en ervaring die je al hebt. Wij slaan daarbij graag de brug tussen wetenschap en praktijk. De beste specialisten op hun vakgebied gebruiken wetenschappelijke inzichten, hun kennis en ervaringen om de deelnemers bruikbare kennis en praktische handvatten mee te geven.

Mocht de cursus niet op voorraad zijn, dan zijn we bezig een nieuwe datum te plannen. Zodra we deze hebben gepland wordt de inschrijving weer geopend. Tussentijds kun je je interesse kenbaar maken of vragen stellen via admin@bartelsinstituut.nl.