Daniëlle Eijpelaer, administratief en organisatorisch ondersteuner bij Bartels Horse & Health Instituut. Opleiding tot sportmasseur voor paardenDanielle Eijpelaer

Danielle Eijpelaer is als ondersteuner verbonden aan Bartels Horse & Health Instituut. Daniëlle regelt, administreert en organiseert vele zaken rondom de opleiding tot sportmasseur voor paarden en de themadagen.

Danielle Eijpelaer heeft de middelbare handelsopleiding gevolgd en daarna 26 jaar bij de Rabobank gewerkt. Binnen deze bank vervulde ze diverse functies. Zo was ze teamleider en projectleider. Regelen en plannen zijn haar dus niet vreemd. Daniëlle haalt haar energie uit het ontlasten van anderen, zodat zij zich kunnen focussen op hun kerntaken. Zelf voelt ze zich prettig bij een rol op de achtergrond, waarbij ze er graag voor zorgt dat alles goed geregeld is. Voor  Bartels Horse & Health Instituut is Daniëlle dan ook een hele waardevolle kracht.

Vier ochtenden per week is Daniëlle werkzaam als tuigmaker/hersteller. Na het volgen van een jaaropleiding op dit gebied heeft Daniëlle zich toegelegd op het repareren van tuigen, het opvullen van zadels en het handmatig vervaardigen van bijvoorbeeld halsters. In haar werkplaats aan huis beschikt ze over alle benodigde materiaal en machines.

Zelf is Daniëlle Eijpelaer ook actief in de paardensport. Voorheen reed ze met veel plezier dressuurmatig onder het zadel met haar paarden. Sinds haar man Eric in 2001 begon met aangespannen rijden is dat virus ook op Danielle overgeslagen. Samen trainen ze hun paarden voor mini-marathons en marathons. Met veel succes brengen ze hun paarden ook in wedstrijdverband uit in deze disciplines. Daarnaast rijdt Daniëlle aangespannen dressuur (klasse M). Daniëlle en Eric hebben samen 4 paarden, die allen zowel aangespannen als onder het zadel worden getraind.

Daniëlle Eijpelaer woont tegenover Gisella Bartels in Prinsenbeek. De theorielessen van de opleiding tot sportmasseur voor paarden worden gehouden in het cursuslokaal bij Daniëlle op het terrein.

U kunt contact opnemen met Danielle via admin@bartelshorseandhealthinstituut.nl . Zij kan uw vragen beantwoorden over uw inschrijving, facturen en andere organisatorische en administratieve zaken.