Daphne van der Voort

Als  sportmasseur  voor paarden is Daphne van der Voort als praktijktrainer verbonden aan de opleiding tot sportmasseur voor paarden.

Daphne van der Voort

Daphne van der Voort

Het paard van Daphne van der Voort,  Bolero T, is al jaren onder behandeling en controle van dierenfysiotherapeut en chiropractor  Gisella Bartels van Bartels Horse & Health Instituut. Om zelf ook een stuk van deze ondersteuning te kunnen doen heeft Daphne de jaaropleiding ‘Sportmassage voor paarden’ gevolgd. Tijdens de opleiding vielen Daphne’s passie, leervermogen en grondigheid al op. Ze combineert gedegen en brede theoretische kennis met praktische vaardigheden. Dit verenigt ze in een totaalaanpak van een paard, waarbij ze zeer gestructureerd en grondig te werk gaat. Sinds het behalen van haar diploma is zij actief in het werkveld en als praktijktrainer bij de opleiding. Passie, toewijding en discipline zijn haar op het lijf geschreven.

Daphne van der Voort

Daphne van der Voort met Bolero T

Bolero

Haar paard Bolero, een zoon van Flemmingh, brengt zij op M1 niveau uit in de wedstrijdsport,waarbij zijn lichamelijke ontwikkeling steeds centraal staat. Daphne’s doel is de wedstrijden rustig aan verder op te pakken binnen de mogelijkheden van haar paard. Belangrijkste hierbij is dat hij de ondersteuning krijgt die hij nodig heeft, zodat hij zich fijn voelt bij wat zij van hem vraagt. Het complete management, waaronder trainingsintensiteit en frequentie, passende oefeningen, voeding, rust, beslag, behandelingen, zadelchecks en lessen zijn voor dit paard secuur en professioneel geregeld.

Naast haar baan en haar paard heeft Daphne van der Voort sinds een aantal jaar een eigen bedrijf in management en sportmassage voor paarden. Buiten de opleiding ‘Sportmassage voor paarden’ heeft zij ook de certificaten behaald voor ‘Medical taping’ en ‘Dry needling’. Daarnaast volgt zij actief nascholingsdagen en themadagen. Meelopen met verschillende specialisten hoort hier natuurlijk ook bij. Kortom… Een leergierig, gepassioneerd en toegewijd teamlid van Bartels Horse & Health Instituut.